Chocoladeletter Actie Stichting VOOR

Bij de nieuwsbrief van 28 oktober is een extra brief toegevoegd van stichting VOOR (Vrienden Openbaar Onderwijs Rozenburg). Om extra geld te genereren is een grote chocoladeletter verkoop gestart. De kinderen kunnen hun steentje bijdragen aan deze actie door de verkoop van Chocoladeletters. Meer informatie vindt u op de bestellijst.

Heeft uw kind een extra bestellijst nodig dan kunt u deze hier downloaden: leerlingbestellijst

Wilt u zelf meewerken kunt u natuurlijk ook een bestellijst gebruiken, voor bedrijven is er een aparte bestellijst, deze vindt u hier: bedrijvenbestellijst

Stichting “Vrienden Openbaar Onderwijs Rozenburg” (Stichting VOOR) is een initiatief van enkele betrokken ouders uit Rozenburg. De stichting wil samen met bewoners, bedrijven, opleidingsinstituten en belangstellenden activiteiten ontplooien en middelen verzamelen om het Openbaar Onderwijs in Rozenburg te ondersteunen en verder te ontwikkelen.