Sinterklaas op OBS de Phoenix

Op 5 december kwam de sint aan met een brandweerwagen. Zijn paard was kwijt! Gelukkig was deze aan het einde van de dag weer terecht en hebben alle leerlingen hem vrolijk uit kunnen zwaaien.

Judo presentatie groep 7

Geweldige Judo presentatie ter afsluiting van de RVV-lessen met top judoka Remco van den Brink. Uiteindelijk wonnen alle groepjes leerlingen de strijd met Remco.

Avond-4-daagse groot succes

Op dinsdag 21 mei startte 121 leerlingen van OBS De Phoenix, ouders en begeleiders aan de Avond-4-Daagse in Rozenburg. Er was de gehele vierdaagse goed weer en een gezellige sfeer. Op vrijdag ontvingen alle leerlingen een medaille voor hun deelname. We willen hierbij alle leerlingen, hulpouders en vrijwilligers bedanken voor hun inzet. Ook volgend jaar hopen we op een succesvolle Avond-4-Daagse.

Theater OBS De Phoenix

Het podium op het schoolplein achter is dankzij de hulp van klusouders tijdens de diversen klusavonden in de afgelopen jaren steeds mooier geworden. Als kers op de taart hebben we om de theater sfeer te verhogen nu ook een mooi spandoek als achtergrond. Lees meer

Nieuwe lokalen in gebruik genomen!

Begin januari zijn de nieuwe lokalen in gebruik genomen door de Peuterspeelzaal Het Phoenixnest en de instroomgroep 1-D. Op de eerste vrijdag van het nieuwe jaar is het bijgebouw volledig in de stijl van OBS De Phoenix gestyled met uiteraard het voor inmiddels iedereen vertrouwde oranje vogeltje. We zijn erg tevreden over het uiteindelijke resultaat. Hieronder een kleine impressie.

 

1 2 3 5