• HOERA EEN nieuw schooljaar, EEN Nieuwe LOOK!

  Het nieuwe schooljaar ging dit jaar spectaculair van start! We hadden ook heel wat te vieren, zo presenteerden we het gerestylede logo en compleet vernieuwde interieur van de school. Met

  Lees Meer »
 • 25 jarig jubileum OBS De Phoenix

  Dit jaar bestaat OBS De Phoenix alweer 25 jaar! Door het schooljaar heen zal dit zeker niet onopgemerkt blijven en zullen er verschillende feestelijke gelegenheden zijn met het thema 25

  Lees Meer »
 • Opening Nachtegaallaan

  Op maandag 31 augustus is de nieuwe locatie aan de Nachtegaallaan extra feestelijk geopend, omdat de Phoenix dit jaar 25 jaar bestaat. Ook de klaslokalen van deze locatie zijn volledig

  Lees Meer »

HOERA EEN nieuw schooljaar, EEN Nieuwe LOOK!

Het nieuwe schooljaar ging dit jaar spectaculair van start! We hadden ook heel wat te vieren, zo presenteerden we het gerestylede logo en compleet vernieuwde interieur van de school. Met deze frisse nieuwe look gaan we er een gezellig en leerzaam schooljaar van maken. Hieronder zien jullie een foto impressie van de eerste schooldag van het jaar.

25 jarig jubileum OBS De Phoenix

Dit jaar bestaat OBS De Phoenix alweer 25 jaar! Door het schooljaar heen zal dit zeker niet onopgemerkt blijven en zullen er verschillende feestelijke gelegenheden zijn met het thema 25 jarig jubileum.

Opening Nachtegaallaan

Op maandag 31 augustus is de nieuwe locatie aan de Nachtegaallaan extra feestelijk geopend, omdat de Phoenix dit jaar 25 jaar bestaat. Ook de klaslokalen van deze locatie zijn volledig in de stijl van OBS de Phoenix. We wensen groep 7 en hun juffen een heel fijn schooljaar.

Juf lilliun met zwangerschapsverlof

Wat zullen de kleuters haar missen. De kleuters hebben samen voor hun juf een mooi cadeau gemaakt. We wensen haar een hele fijne verlofperiode toe en hopen haar snel met de baby te mogen zien.

Sinterklaas op OBS de Phoenix

Op 5 december kwam de sint aan met een brandweerwagen. Zijn paard was kwijt! Gelukkig was deze aan het einde van de dag weer terecht en hebben alle leerlingen hem vrolijk uit kunnen zwaaien.

Judo presentatie groep 7

Geweldige Judo presentatie ter afsluiting van de RVV-lessen met top judoka Remco van den Brink. Uiteindelijk wonnen alle groepjes leerlingen de strijd met Remco.

1 2 3 6